Pracovní montérky ARDON® – česká kvalita za více než příznivé ceny!

Publikováno

30. Srpna 2016

Čas čtení

3- 4 minuty

Sdílet:

Nezkušený člověk by si mohl říct, že na práci bohatě stačí staré otrhané kalhoty. Opak je pravdou. Práce je namáhavá a může dojít ke spoustě nehod. Proto je dobré mít správné pracovní oblečení, které je pohodlné a bezpečné. Základem mohou být třeba pracovní montérky ARDON®. Je však nutno podotknout, že se nejedná o obyčejné kalhoty, ale o kombinaci kalhot a blůzy, vesty, či bundy. Pod pojmem pracovní montérky se může skrývat také lehčí pracovní kombinéza.

Na každou pracovní činnost se hodí jiný typ pracovních oděvů. V současném světě naštěstí existuje celá řada pracovních oděvů a pomůcek, které vám ulehčí práci a riziko úrazu sníží na minimum.

Navíc jsou takové prostředky poměrně dobře cenově dostupné. Nenechte si tedy pro korunu vrtat koleno. Investice do pracovních oděvů se vyplatí, protože zdraví je nedocenitelné. Nehazardujte se životem, nemusí se to vyplatit.

Pokud nevíte, jakou značku pracovních oděvů a ochranných pomůcek zvolit, nevadí. Můžete zapátrat na internetu a určitě objevíte i českou značku ARDON®, která hraje v tomto odvětví prim. Nabízí široký sortiment, ve kterém najdete , brýle, sluchátka, přilby, rukavice, respirátory, obuv a mnoho dalšího. Zkrátka vše, na co si vzpomenete.

ARDON® je česká společnost, která nabízí výborný poměr kvality, funkčnosti, ceny a designu. Zkrátka za málo peněz, hodně muziky a navíc si nebudete připadat jako trhan. V pracovních oděvech od společnosti ARDON® zkrátka nebudete dělat ostudu. Přesto jsou však všechny produkty maximálně praktické a funkční.

Montérky ARDON®

Jedná se o pořádné montérky, které ocení každý pracovník. Montérky ARDON® jsou totiž maximálně ohleduplné ke zdraví uživatele. A jako bonus jsou tvořené z materiálů, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Montérky ARDON® jsou oblíbené, protože mají skvělou ergonomickou konstrukci, díky které snižují pocit únavy zaměstnanců. Když nejsou pracovníci unavení, jsou v lepší náladě a také odvádí lepší práci, takže se zvýší jejich produktivita.

Veškeré výrobky společnosti ARDON® jsou navíc maximálně pohodlné. Není totiž nic horšího, než když vás kalhoty táhnou v určitých místech. V montérkách ARDON® se budete cítit perfektně a nic vás nebude omezovat při práci.

Samozřejmostí je, že všechny montérky ARDON® splňují zákonné požadavky na ochranu zdraví při práci.

Laclové pracovní kalhoty ARDON® COOL TREND

Jedná se o laclové montérkové kalhoty, i když klasické. Tento typ je sportovního střihu, takže padne jako ulitý. Zapínání je tradiční, tedy na knoflík a zip, zde ještě nikdo nic lepšího nevymyslel.

Pro maximální pohodlí je v pase guma, která je doplněna textilním páskem a sponou. Samozřejmostí je také sedlo, dvě zadní kapsy a boční multifunkční kapsy na nářadí na nohavicích. Kolena jsou nejvíce namáhanou oblastí kalhot, proto jsou zesílená.

Důležitá je také viditelnost pracovníků, takže jsou vybavené reflexními doplňky. Kalhoty jsou vyrobené ze 100% bavlny (260 g/m²).

Tyto skvělé kalhoty si můžete pořídit za bezkonkurenčních 403,- Kč včetně DPH na www.tomiscz.cz.

Pracovní kalhoty do pasu ARDON® COOL TREND

Kdo nemá rád lacle, pro toho jsou pracovní kalhoty do pasu jasnou volbou. Montérky mají sportovní střih, takže perfektně sednou.

Zapínání je standardní, tedy na zip a knoflík. V pase je také guma, aby nedocházelo k otlačení. To vše je doplněné o textilní pásek s plastovou sponou.

Pracovní kalhoty ARDON® COOL TREND jsou maximálně praktické. Montérky mají dvě zadní kapsy, které jsou doplněné o kapsy boční multifunkční, které se skvěle hodí na nářadí. Kalhoty mají sedlo a vyztužená kolena, protože to jsou právě ta místa, která jsou nejvíce namáhavá.

Někdy se může pracovat i  za zhoršené viditelnosti, takže nesmí chybět ani reflexní prvky.

Montérky jsou vyrobené ze 100% bavlny (260 g/m2). V prodeji jsou za lákavou cenu 342,- Kč včetně DPH. Pořídit je můžete na www.tomiscz.cz.

Pracovní blůza ARDON® COOL TREND

Montérková blůza, která by měla být základem šatníku každého pracovníka. Dominuje jí silný kvalitní materiál, na který se můžete spolehnout. Pracovní blůza má krytý zip a nastavitelnou šířku rukávů a kontrastní sedlo.

Pracovní blůza má také celou řadu praktických kapes. Náprsní kapsy jsou na suchý zip, dvě spodní kapsy jsou na klasický zip. Potěší také kapsička na mobilní telefon. A aby kapes nebylo málo, přidali výrobci ještě jednu, která je umístěna na levém rukávu. Pro lepší viditelnost je bunda vybavena reflexními doplňky, díky kterým vás za šera ani v noci nikdo nepřehlédne.

Blůza je vyrobena ze 100% bavlny (260 g/m²). Pracovní blůza je k mání za krásných 358,- Kč včetně DPH. Pořídit je můžete na www.tomiscz.cz.

Sdílet:

Autor

KvalitníMontérky

Oblíbené články

10. Července 2023

Montérky

17. Srpna 2022

Jak vybrat montérky

07. Května 2022

Montérky s laclem

Kategorie

Pracovní montérky18
Podle vlastností1

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o pracovních montérek.

Mohlo by vás také zajímat

Pracovní montérky   |   29. Prosince 2023   |  KvalitníMontérky

Proč si pořídit pracovní montérky s laclem?

Proč si pořídit pracovní montérky s laclem? 
V každodenním pracovním prostředí, k..

Číst více

Pracovní montérky   |   29. Prosince 2023   |  KvalitníMontérky

Pracovní montérky - funkčnost a bezpečnost na prvním místě

Pracovní montérky - funkčnost a bezpečnost na prvním místě 
Pracovní montérky jso..

Číst více

Pracovní montérky   |   29. Prosince 2023   |  KvalitníMontérky

Jak se starat o montérky, aby vydržely co nejdéle?

Jak se starat o montérky, aby vydržely co nejdéle? 
Montérky jsou nenahraditelným..

Číst více

Pracovní montérky   |   10. Července 2023   |  KvalitníMontérky

Montérky

Pracovní montérky jsou všeobecně známou součástí velkého množství pracovních činností. J..

Číst více

Pracovní montérky   |   17. Srpna 2022   |  KvalitníMontérky

Jak vybrat montérky

Základním kritériem při výběru pracovních montérek je samozřejmě jejich funkce. Jinými s..

Číst více

Pracovní montérky   |   07. Května 2022   |  KvalitníMontérky

Montérky s laclem

Pracovní montérky s laclem jsou velmi známé a populární. Jsou praktické a mnoho lidí je ..

Číst více