Pár tipů na zateplené zimní pracovní montérky

Publikováno

02. Listopadu 2016

Čas čtení

3- 4 minuty

Sdílet:

Zima může být krásná, pokud jezdíte na lyžích, nebo holdujete jiným zimním radovánkám. V případě, že musíte v chladnu pracovat, tak už asi tak nadšeni z mrazu nebudete. Naštěstí jsou pryč doby, kdy nebylo možné sehnat pořádné zimní montérky. V současné době si můžete dokonce vybírat hned z několika modelů.

V dobře padnoucích zateplených montérkách jde každá práce lépe od ruky. Základem je přeci mít nohy v teple.

Základem kvalitních zateplených zimních pracovních montérek je samozřejmě funkčnost. Jinými slovy. Mezi hlavní parametry figuruje kvalitní zpracování, praktické kapsy, šikovné zateplení a mnoho dalších vychytávek, které usnadňují práci v chladném období.

Dnes už člověk nemusí slevovat ani ve vzhledu. Některé firmy vyrábí doslova módní skvosty, takže se v takových zateplených montérkách nebudete muset stydět jít ani do kvalitní restaurace na oběd. Samozřejmostí jsou však i tradiční modely. Záleží na každém, jakému vzhledu zimních montérek dá přednost.

Vyberte si zimní montérky od světových značek

Nabídka zateplených montérek je opravdu široká. Pokud si chcete vybrat kvalitní produkt za přijatelné peníze a nechcete šlápnout vedle, vybírejte zimní montérky od ověřených značek, jakými jsou například Australian Line, Červa, Fridrich a Fridrich, Vektor, Planam, ARDON a mnohé další.

V sortimentu zateplených zimních montérek jsou klasické jednodílné montérkové kombinézy, ale také dvojdílné pracovní montérky, které tvoří komplet spolu s pracovní blůzou nebo bundou. Pokud potřebujete speciální montérky pro specifické profese, nemusíte zoufat. I takové jsou na trhu k dostání.

Veškeré zimní poskytují komfort, který potěší každého pracovníka. Zateplené montérky jsou vyráběné z nešustivých materiálů a jsou vysoce prodyšné. Zároveň však nepromoknou, jsou mrazuvzdorné a potěší i vysoká paropropustnost. Samozřejmostí jsou kvalitní látky, ze kterých se montérky vyrábí.

Zateplené zimní montérky jsou správnou volbou pro každého profesionála. Spousta kapes všech velikostí zajistí to, že můžete mít vše po ruce. Další nářadí si můžete zavěsit na poutka, která jsou právě k tomuto účelu navržená. Zdvojená kolena zabraňují rychlému opotřebení.

Zateplené zimní montérky si můžete pořídit v nejrůznějších variantách. Jejich hlavní rozdíl je v jejich střihu, barvě a konkrétních speciálních vlastnostech.

Níže jsme pro Vás vybrali pár produktů, které by se vám mohly zamlouvat. Zakoupit je můžete na WWW.TOMISCZ.CZ.

Laclové pracovní kalhoty a bunda MAX WINTER

Bavlněné zateplené kalhoty s laclem vyrobené z příjemného prodyšného nešustivého materiálu. Montérky mají hluboké multifunkční kapsy pro všestranné použití a zdvojená kolena a sedací část pro zvýšení odolnosti. Montérky jsou vhodné pro práci i v mínusových teplotách. Materiál: 100% bavlna, 260 g/m2. Cena 666,- Kč včetně DPH. Bavlněná zateplená bunda s kapucí a na zip odepínatelnými rukávy, příjemný prodyšný nešustivý materiál vhodný pro celodenní nošení, hluboké multifunkční kapsy pro všestranné použití, bunda je vhodná pro práci i v mínusových teplotách. Materiál: 100% bavlna, 260 g/m2, podšívka 100% polyester. Cena 700,- Kč včetně DPH.

Zimní pracovní laclové kalhoty a bunda EMERTON

Zimní laclové kalhoty a zimní bunda s odepínatelnou kapucí vhodné do náročných klimatických podmínek až do -40°C, s reflexními doplňky, 100% polyester micro/PU, zateplení polyesterem.

Kalhoty mají zesílený materiál v holení oblasti, disponují multifunkčními hlubokými kapsami. Kalhoty se vyrábí v délkách 176, 188 a 200. Materiál: 100% polyester micro/PU, zateplení polyesterem 180 g/m2, podšívka 100% polyester. Barva šedá-černá. Cena 1 055,- Kč včetně DPH.

Zimní bunda má odnímatelnou kapuci na zip a multifunkční hluboké kapsy. Barva šedá-černá. Materiál: 100% polyster micro/PU, zateplení polyesterem 300 g/m2, podšívka 100% polyester. Cena 1 464,- Kč včetně DPH.

Laclové pracovní kalhoty a bunda TUGELA

Ochranný oděv proti teplu a ohni.

Laclové kalhoty TUGELA mají nastavitelnou délku, zapínání na zip, dvě našité náprsní kapsy s klopou, dvě zadní kapsy s klopou a poutkem, krytou kapsu na skládací metr, pružný pas, reflexní doplňky – 5 cm široké pásy, nohavice dole s rozparkem od kolena se zipem krytým manžetou a nohavice s nastavitelnou manžetou se suchým zipem. Barva tmavě modrá. Materiál: svrchní materiál 100% bavlna, 340 g/m2 s trvalou nehořlavou úpravou, podšívka: 100% bavlna, zateplení: 100% polyester. Cena 3 815,- Kč včetně DPH.

Bunda TUGELA s klasickým límcem má zapínání na zip krytý klopou, rukávy s vnitřní pružnou manžetou, dvě kryté boční kapsy, dvě našité náprsní kapsy s klopou přišitou po stranách, dvě vnitřní náprsní kapsy (levá uzavíratelná na suchý zip), stahování v pase a reflexní doplňky – 5 cm široké pásy. Barva tmavě modrá. Materiál: svrchní materiál: 100% bavlna, 340 g/m2 s trvalou nehořlavou úpravou. Podšívka ze 100% bavlny, zateplení 100% polyester. Cena 3 304,- Kč včetně DPH.

Sdílet:

Autor

KvalitníMontérky

Oblíbené články

10. Července 2023

Montérky

17. Srpna 2022

Jak vybrat montérky

07. Května 2022

Montérky s laclem

Kategorie

Pracovní montérky18
Podle vlastností1

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o pracovních montérek.

Mohlo by vás také zajímat

Pracovní montérky   |   29. Prosince 2023   |  KvalitníMontérky

Proč si pořídit pracovní montérky s laclem?

Proč si pořídit pracovní montérky s laclem? 
V každodenním pracovním prostředí, k..

Číst více

Pracovní montérky   |   29. Prosince 2023   |  KvalitníMontérky

Pracovní montérky - funkčnost a bezpečnost na prvním místě

Pracovní montérky - funkčnost a bezpečnost na prvním místě 
Pracovní montérky jso..

Číst více

Pracovní montérky   |   29. Prosince 2023   |  KvalitníMontérky

Jak se starat o montérky, aby vydržely co nejdéle?

Jak se starat o montérky, aby vydržely co nejdéle? 
Montérky jsou nenahraditelným..

Číst více

Pracovní montérky   |   10. Července 2023   |  KvalitníMontérky

Montérky

Pracovní montérky jsou všeobecně známou součástí velkého množství pracovních činností. J..

Číst více

Pracovní montérky   |   17. Srpna 2022   |  KvalitníMontérky

Jak vybrat montérky

Základním kritériem při výběru pracovních montérek je samozřejmě jejich funkce. Jinými s..

Číst více

Pracovní montérky   |   07. Května 2022   |  KvalitníMontérky

Montérky s laclem

Pracovní montérky s laclem jsou velmi známé a populární. Jsou praktické a mnoho lidí je ..

Číst více